Vandaag is het zo ver, dan start het eerste seizoen van Apex Legends. Hier krijg je een mooie samenvatting van wat er jou te wachten staat.

Beginnen doen we met de grote hamvraag: “Hoeveel gaat Season 1 me kosten?”. Het antwoord is helemaal niks. Tenminste als je minimaal 950 Apex Coins op jouw account hebt staan. Doordat de Battle Pass dat met The Wild Frontier wordt geïntroduceerd kan je alleen maar in-game kopen voor 950 Apex Coins (Omgerekend €9,50). Ook de toekomstige Battle Passes zal je gewoon in-game kunnen kopen met de Apex Coins, dus als je doorspeelt en niet te veel uitgeeft aan cosmetics kan je die ook gewoon aankopen zonder een cent uit te geven. Als Battle Pass houder krijg je iedere keer dat je leveld tijdens Season 1 krijg je een extra beloning zoals een weapon skin, XP Boosts of Banner Frames.

Als je wat meer coins op jouw virtuele rekening hebt staan, kan je ook de Battle Pass Bundle kopen. Die unlockt meteen jouw volgende 25 Battle Pass levels en hun rewards. Dit kost je dan wel 2800 Apex Coins (Omgerekend €28).

Loot en Octane

Als je liever geen Apex Coins uitgeeft, niet getreurd want The Wild Frontier brengt voor iedereen nieuwe loot, speciale evenementen en een nieuwe Legend met zich mee.

Die nieuwe Legend heet Octane en hij is een speedfreak, hij blies zelfs zijn benen af tijdens een recordbrekende speedrun in The Gauntlet (uit Titanfall). Octavio “Octane” Silva’s Adrenaline Junkie ability staat hem zelfs toe om sneller te lopen, al verliest hij hierdoor wel leven. Maar door zijn onbeperkte voorraad van Stim health regeneration kan hij sneller van schade bekomen. Daarnaast bezit de dubbele amputee ook de Launch Pad Ability waardoor hij en zijn teamgenoten snel kunnen gaan vliegen als de situatie te gevaarlijk wordt.

Octane zal onmiddellijk speelbaar zijn voor Battle Pass houders.

Apex Legends Season 1: The Wild Frontier gaat om 18u deze avond live.

comments