Je kan Ancestors: The Humankind Odyssey vanaf vandaag, in de Epic Games Store, kopen.

In Ancestors, de debuuttitel van Panache Digital Games en de originele creative director van Assassin’s Creed, zal je een reis afleggen die miljoenen jaren zal duren. Je zal er namelijk een clan van vroege mensachtige apen oprichten, door te overleven zal je kunnen kiezen hoe de mensapen van generatie op generatie zullen evolueren.

“Ik ben ontzettend trots op wat mijn team en ik met Ancestors bereikt hebben. Ik wilde een spel over evolutie maken dat ons zou herinneren aan onze gezamenlijke dierlijke instincten. Zodra ik dit concept bedacht had, kon ik het idee van de moeilijkheden, proberen te overleven in deze enorme, gevaarlijke wereld, niet van me afzettenVandaag is een geweldige dag omdat we eindelijk dit spel met de wereld kunnen delen. Het is misschien een moeilijke reis, maar hopelijk kun je net zo overleven als onze voorouders deden.”

Patrice Désilets, mede-oprichter en creative director van Panache Digital Games

Ancestors: The Humankind Odyssey is nu verkrijgbaar op PC via de Epic Games Store. De PlayStation 4 en Xbox One versies van de game verschijnen in december.

comments