Dat Assassin’s Creed III Remastered er aan kwam wisten we al, hij zit namelijk al gebundeld in de Assassin’s Creed Odyssey Season Pass gebundeld.

Nu heeft Ubisoft aangekondigd dat de remaster vanaf eind maart ook los verkrijgbaar zal zijn, met alle uitgebrachte DLC meteen inbegrepen.

In Assassin’s Creed III kruip je in de huid van Connor, een meester Assassin geboren in het Amerika van de 18e eeuw. Terwijl de bloederige revolutie dichterbij komt, wordt Connor belaagd door een krachtige groep anti-revolutie strijders die zelf de macht zoeken over alle dertien kolonies. Geschokt door de verwoesting, komt Connor in actie.

Tyranny of King Washington

Ontdek een alternatieve geschiedenis waarin een van Amerika’s grootste helden, George Washington, valt voor de verleiding van oneindige macht. De nieuwe koning is geboren en zijn heerschappij raakt iedereen. De speler moet de vrijheid in het land terugbrengen door deze tiran, zijn oude kameraad, te onttronen.

Assassin’s Creed III Liberation Remastered

Volg het verhaal van Aveline, die strijdt voor haar volk en vrijheid tegen het Spaanse leger. Aveline is een vrouw vol overtuiging die gelooft dat zij haar stad New Orleans van de ondergang kan redden. Volg Aveline in haar epische reis van de drukke straten van New Orleans naar vervloekte voodoomoerassen en eeuwenoude Mayaruïnes.

De remaster krijgt een nieuwe grasfiche engine, verbeterde gameplayelementen en zal 4K HDR ondersteunen op PC, PlayStation 4 Pro en Xbox One X.

Assassin’s Creed III Remastered verschijnt 29 maart op PlayStation 4, Xbox One en PC.

comments