De speciale edities en de releasedatum van Borderlands 3 zijn mogelijk gelekt. Daarnaast is er ook gelekt dat de game mogelijk niet (onmiddellijk) naar Steam zal trekken.

Het lek gebeurde via Twitter, waar Wario64 de cover art van Borderlands 3 en de inhoud van de Collector’s Edition heeft gedeeld. De man is al meerdere keren de bron van een game-lek geweest, en die leken iedere keer te kloppen.

Naast de cover art van de verschillende Borderlands 3-edities kunnen we ook zien dat de Diamond Loot Chest Collector’s Edition, onder andere, tien figurines, een stoffen map van het ruimtestelsel, een steelbook case, sleutelhangers en de Season Pass van de game bevat.

Ook de releasedatum van de nieuwe Borderlands is al gelekt, dat gebeurde aan de hand van, een ondertussen verwijderd, reclameblok op YouTube. Het reclameblok bestond uit een verkorte versie van de onthullingstrailer met de releasedatum. Die datum is 13 september van dit jaar, een vrijdag. Het is meteen ook op dat reclameblok waar we het logo van de Epic Games Store zien, en niet die van Steam. Iets wat ook al gebeurde in een, ondertussen verwijderde, tweet op de Borderlands Twitter pagina zelf.

Borderlands 3 verschijnt heel waarschijnlijk 13 september op PC, PlayStation 4 en Xbox One.

comments