Dat een game een Season Pass krijgt is al lang geen uitzondering meer. Het is echter wel een uitzondering dat de Pass duurder is dan de game zelf. Een van die uitzonderingen is Dead or Alive 6.

De pass kost je maar liefst €90! Terwijl de basis game te koop staat voor €69,99. Er is ook een Digital Deluxe versie van de game beschikbaar die 85 euro kost, let wel dat die géén toegang bied tot de Season Pass.

Nu zou je gaan denken dat je voor zo’n hoge kost heel wat in ruil krijgt. Maar niks is minder waar. Zo krijg je 62 nieuwe costuums en maar twee nieuwe personages. Namelijk Mai Shiranui en een nog onaangekondigde vechter. Als je komt van fighter games waar kostuums normaal ontgrendelbaar waren door gewoon de game te spelen komt dit toch wat gierig over.

Maar de kers op de taart is dat deze Season Pass 1 zelfs geen toegang zal geven tot alle DLC voor Dead or Alive 6. Er kan namelijk DLC voor de game uitgegeven worden tijdens de periode waar Season Pass 1 actief is die niet inbegrepen zal zijn.

Als je een game mét Season Pass koopt verwacht je toch wel dat je voor de gecombineerde prijs van 160 euro alle content krijgt. Maar daar denken Team Ninja en Koei Tecmo duidelijk anders over. We kunnen nu alleen maar hopen dat DoA6 niet dezelfde route opgaat als zijn voorganger, want die had maar liefst €1.267 aan DLC ontvangen.

Dead or Alive 6 is nu verkrijgbaar op PC, Xbox One en PlayStation 4.

comments