Wie vandaag Prey heeft opgestart heeft het misschien al gemerk; er zijn nieuwe gamemodes toegevoegd.

Deze nieuwe gamemodes, New Game + en Survival Mode, zijn vannacht aan de hand van een nieuwe gratis update toegevoegd.

Maar dat is niet alles, Prey heeft namelijk ook een nieuwe uitbreiding gekregen: Mooncrash.
In Prey: Mooncrash is TranStars geheime maanbasis kort na de gebeurtenissen in Prey opgehouden met het versturen van signalen. Nu moet Peter, een hacker aan boord van een spionagesatelliet die de taak heeft om TranStar-communicatie te onderscheppen, ontdekken waarom. Peter zit knel en is gebonden aan een meedogenloos contract met KASMA Corp. Zijn enige hoop om ooit zijn gezin weer te zien is om de verloren geheimen van de maanbasis te ontdekken.

Leef. Sterf. Pas je aan. Ontsnap!
Ontsnap uit TranStars-maanbasis voordat de Typhon-bedreiging die overneemt. Een simpel doel, maar een met honderden mogelijke oplossingen. Beleef In Mooncrash een gloednieuwe, oneindig herspeelbare ‘rogue-lite’-campagne met steeds veranderende vijanden, wapens en doelen. Vecht tegen een constant groeiende bedreiging uit de ruimte.

Overleef hoe je wilt met wie je wilt
Ontgrendel meerdere personages tijdens het spelen, elk met hun eigen speciale, verbeterbare vaardigheden. Bewandel je je eigen pad met de vindingrijke ingenieur Joan, ruil die moersleutel in voor Security Officer Bhatia en zijn shotgun of kies je de breekbare, maar begiftigde Andrius en zijn arsenaal psychische krachten? Prey draait om keuzes en die keuzes zijn aan jou.

Zoek naar geheimen, loot… en een uitweg
Het talent van Arkane Studios voor detail en omgevingen met een verhaal komt tot leven in Mooncrash. Vergeet niet tijdens het verkennen van het station, dat net zo groot en ambitieus is als vier niveaus van het Talos I-station uit de originele game, uit te kijken naar kostbare voorraden en natuurlijk Mimics.

Nieuwe uitdagingen, nieuwe oplossingen
De Typhon-bedreiging is terug met bekende vijanden en gevaarlijke nieuwe tegenstanders, allemaal gewapend met een unieke set dodelijke eigenschappen. Gebruik de volledige macht van je arsenaal, waaronder populaire wapens en vaardigheden uit de hoofdgame van Prey om voor je leven te vechten en koste wat kost te ontsnappen!

Prey: Mooncrash is nu verkrijgbaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One. De uitbreiding kost €14,99.

comments