Insomniac Games heeft aangekondigd dat Marvel’s Spider-Man, op PlayStation 4, gratis twee nieuwe Fantastic Four outfits zal krijgen.

Beide outfits zijn rechtstreeks uit de comic-reeks geplukt en hebben rechtstreeks iets te maken met The Fantastic Four. Want, zoals je misschien wel weet, heeft delen Spider-Man en “Marvel’s Eerste Familie” een lange geschiedenis met elkaar. Zo probeerde Spider-Man in zijn eerste comic in 1963 lid te worden van het Fantastic team. Jammer genoeg liep dat uit in een gevecht, en werd Peter Parker geen vijfde lid van het superhelden team.

In Amazin Spider-Man #258, dat in ’84 verscheen, zocht Peter hulp op van de Fantastic Four omdat hij vreesde dat zijn pak ‘leefde’. En dat leefde inderdaad, want de alien symbiote die later als Venom bekend zou worden had de controle van zijn pak genomen. En uit deze comic komt het eerste gratis pak. Want om Venom te verwijderen moest Spidey zijn pak achterlaten bij de Fantastic Four. Om niet in zijn ondergoed door de straten van New York te lopen mocht hij een outfit van de Fantastic Four lenen, maar die hebben geen maskers dus kreeg hij van The Human Torch een papieren zak om over zijn hoofd te trekken. Zo werd de Bombastic Bag-Man geboren.

Het tweede pak komt uit een verhaal waar Spider-Man en The Fantastic Four effectief samenwerkten. Toen kreeg het team een compleet nieuwe naam en nieuwe outfits. Ze noemden zichzelf de Future Foundation, en droegen allemaal zwart-witte outfits.

Iedereen die Marvel’s Spider-Man heeft zal deze outfits gratis krijgen met update 1.14. De update zal vandaag nog uitgerold worden.

comments