Square Enix heeft een eerste gameplay video van Marvel’s Avengers vrijgegeven.

In de demo zien we Captain America, Iron Man en Hulk het opnemen tegen Taskmaster en zijn huurlingen in het openingslevel van de game. Het eerste level dient ook meteen als een tutorial om de verschillende speelstijlen van de helden onder de knie te krijgen.

Marvel’s Avengers is een verhaalgedreven, third-person action-adventure game. Spelers zullen hun Avengers-groep herenigen en opnieuw opbouwen in een originele, filmachtige campagne voor één speler, om vervolgens solo of met vrienden online nieuwe missies over de hele wereld te spelen. Ze kunnen de machtigste helden op aarde ook aanpassen en hun unieke krachten gebruiken om de wereld nog jarenlang te verdedigen tegen escalerende dreigingen.

De game start op A-Day, de dag waarop de Avengers hun nieuwe hoofdkwartier in San Francisco openen en hun nieuwe helicarrier die op een experimentele energiebron draait voorstellen. De festiviteiten nemen echter een dodelijke wending wanneer een ongeval leid tot massale vernietiging. De Avengers krijgen de schuld van het ongeval en gaan hierdoor uit elkaar. Vijf jaar later worden superhelden zelfs verboden, maar wanneer de wereld plots in gevaar is zijn ze de laatste hoop op een redding.

Marvel’s Avengers verschijnt 15 mei 2020 op PC, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia.

comments