Schrijven over TV en film, dat is iets dat we hier niet vaak doen. Maar voor Netflix’s The Witcher reeks maken we toch graag eventjes een uitzondering.

Op een eerste trailer of teaser zal het nog eventjes wachten zijn, maar Netflix heeft toch al een tipje van de sluier opgelicht. Er zijn namelijk in-character foto’s en een eerste affiche gedeeld met de wereld.

De foto’s werden op Twitter gedeeld door Netflix zelf.

Geralt (Henry Cavill)
Yennefer (Anya Cholatra)
Ciri (Freya Allan)

Naast de foto’s krijgen we ook de eerste affiche van de reeks te zien, daarop kan je de tagline “The worst monsters are the ones we create” lezen, wat er op zal wijzen dat de reeks ook heel wat aandacht zal besteden aan de menselijke monsters uit het Witcher universum dat door Andrzej Sapkowski werd neergepend.

Ook opvallend is dat Geralt op deze foto’s en poster geen twee zwaarden (een zilver voor de monsters en een stalen zwaard voor menselijke vijanden) draagt. Dat tweede zwaard zal waarschijnlijk, zoals in de boeken, gedragen worden door zijn paard Roach.

“Based on the best-selling fantasy series of books, The Witcher is an epic tale of fate and family. Geralt of Rivia, a solitary monster hunter, struggles to find his place in a world where people often prove more wicked than beasts. But when destiny hurtles him toward a powerful sorceress, and a young princess with a dangerous secret, the three must learn to navigate the increasingly volatile Continent together.”

Netflix

Netflix heeft ondertussen ook al bekend gemaakt dat het tijdens San Diego Comic Con een Witcher panel zal houden. Die zal doorgaan op 19 juli, en er de kans is groot dat we daar een releasedatum voor de reeks zullen zien.
De opnames voor het eerste seizoen zijn ondertussen al afgerond, om ergens in de herfst van dit jaar uit te komen.

comments