Kasedo Games heeft aangekondigd dat de Rise of Industry uitbreiding “2130” op 24 oktober in de digitale rekken zal verschijnen.

In het uitbreidingspakket zal je jouw industrie helemaal moeten omvormen. Want jaren aan financiële hebzucht en vernietiging van de natuur hebben ervoor gezorgd dat de natuurlijke bronnen helemaal op zijn.
Gelukkig zijn er in 2130 nieuwe technologieën dat ervoor zorgen dat de industrie overeind blijft. Met die nieuwe technologieën zal je nieuwe producten met hun eigen productielijnen moeten maken. Dat zal allemaal gebeuren in een nieuwe omgeving met 30 nieuwe gebouwen, zoals de algen boerderijen op zee of thorium mijnen.

Naast het “2130” DLC pakket zal er voor alle spelers ook een gratis update voor de Rise of Industry uitgerold worden. De gratis 2.0 update, dat ook op 24 oktober beschikbaar zal worden, zal nieuwe features naar het spel brengen. Een daarvan is de nieuwe Layout Function, waarmee spelers hun ideale productie set-up kan maken en die met andere spelers kan delen. Ook zal 2.0, buiten enkele verbeteringen en fixes, seizoenen met zich mee brengen, een feature dat zedelijk voor zich spreekt.
Om af te sluiten krijgen spelers ook een eigen “Assistent”, een objective-based hulp systeem dat het leven van spelers makkelijker moet maken.

Rise of Industry is nu verkrijgbaar op PC, Mac en Linux.

comments