Er doen al wel langer geruchten de ronde dat Rocksteady aan een Superman game werkt, en die geruchten zijn nu meteen een pak geloofwaardiger, want de titel Superman: World’s Finest werd tot nu nog nooit vermeld.

Dit doordat de game nu opgedoken is op gamesystemrequirements.com. Op de site is er, buiten dat Rocksteady de ontwikkelaar zou zijn, niets over de game te lezen.

Dat de game nu op Game System Requirements is verschenen kunnen we niet als toeval of een fout beschouwen, want eerder dit jaar verscheen Devil May Cry 5 al een maand voor de offici√ęle aankondiging op de website.
Eerder dit jaar verscheen er op 4chan een gerucht dat de Superman game tijdens E3 voorgesteld ging worden, maar dat gebeurde niet. De kans is nu heel groot dat de game tijdens The Game Awards, dat je hier op XPpoint ook live zal kunnen bekijken, aangekondigd zal worden. Geoff Keighley, de presentator en organisator van de show gaf namelijk al aan dat er tien nieuwe games aangekondigd zullen worden.

Dat Rocksteady een Superman game zou maken is ook niet zo onwaarschijnlijk. Zo gaat de studio niet alleen aan de slag met een superheld van DC Comics en Warner Bros., maar het ligt ook helemaal in de lijn met de geruchten dat opdoken nadat Arkham City verschenen was. Toen werd er namelijk al gefluisterd dat ze een Superman of Justice League game wilden maken, nadat de Arkham-trilogie afgerond zou zijn.
Rocksteady zelf geeft geen commentaar over dit nieuws.

comments